Smak av krydder (Innbundet)

Oppskrifter og historier fra Det indiske hav

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 300
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202263881
Omtale Smak av krydder

Bli med på kulinarisk reise langs Det indiske hav!

Helt siden sitt første møte med krydderøya Zanzibar for over 15 år siden har Andreas Viestad vært fengslet av fargene, duftene og smakene i landene rundt Det indiske hav. Maten i regionen er forskjellig, men den deler det samme grunnleggende – smaken av krydder.

Smak av krydder tar deg med på en reise til elleve land langs Det indiske hav. Her beskrives krydderhandelens betydning i historien og for moderne matlaging med 17 reiseskildringer, 90 smaksrike oppskrifter og en oversikt over de viktigste krydderne. Det er en fascinerende reise i andre matkulturer, som oppfordrer deg til å bringe verden inn i ditt eget kjøkken.

Smak av krydder er et skattkammer av en bok: En reiseskildring, kulturhistorie og kokebok kombinert til en aromatisk curry. Velbekomme!

Til toppen

Om forfatter Andreas Viestad

Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor på Bislett i Oslo, på slektsgården Viestad i Farsund og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Magasinet, nå også internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post. Andreas er kjent for sin svært gode penn og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Har utgitt flere kokebøker, de siste på Cappelen Damm.

Til toppen