Dette er boka for deg som som liker å lage mat og drikke med godt håndverk og gode, kortreiste råvarer - og drømmer om å skape din egen, hjemmelagde norske versjon av Champagne, nemlig sider.
Lær om siderens historie, utbredelse og mangfoldige varianter. Her finner du alt du trenger å vite om hvordan du kan fremstille din egen sider, enten du har epletrær selv, får lov til å plukke epler i bestemors hage, stikker på slang i nabolaget eller kjøper eplejuice hos bonden eller i butikken. Vi går systematisk gjennom utstyr, råvarer og den tekniske prosessen. Du får tips om feilsøking og smaking. Og du får treffe noen av Norges mest spennende siderprodusenter. Nå er det sider som er den nye vinen!
Bak boka står Thomas Horne, Colin Eick og Eivind S. Platou. Dette er den samme mat- og drikkeglade gjengen som blant annet har laget Ølbrygging fra hånd til munn og Kunsten å ikke kaste mat.