The Flying Culinary Circus er verdens første omreisende kokkegruppe. Vi har reist i 60 land, samlet inspirasjon og spredd matglede. Vi håper å inspirere dere med den nye boken vår og at dere vil være med å spre vår visjon: Share the fun of cooking!
For mange nordmenn betyr grilling svidde pølser og kremerte svinekoteletter med et hint av tennvæske, servert med en potetsalat som minner mer om bygningsmateriale enn mat. Vi håper å kunne inspirere dere til å teste ut og oppdage at BBQ kan være så utrolig mye mer enn det. Boken består av 11 kapitler med oppskrifter som dekker «rubs», «sauser og marinader», «grillsalater», «grillgarnityr», «vegetar», «skalldyr», «fisk», «bakverk», «kjøtt», «low & slow», og «dessert». Her er det like mye fokus på sjømat, kjøtt som grønt - noe for en hver smak, altså. Ofte virker det som forfattere av BBQ-bøker kun har slengt sammen en gjeng kjøttoppskrifter. Nettopp dette har inspirert oss til å tenke litt bredere, og forhåpentligvis friste alle til grillen - både kjøtt- og sjømatelskere, vegetarianere, sausefolk og dessert-junkies. Grillmat blir litt som med tapas - sharing- konseptet gjelder her også. Vi lager forskjellige retter og setter det på bordet sammen med diverse garnityr og tilbehør. Alt er lov, ingenting er feil. Grille er noe vi kan gjøre hele året, enten det er nyrøkt laks til julebordet, ribbe med ny vri på julaften, påskelam til skituren eller langtidsrøkt beef brisket og quinoa-burger til grillfesten i hagen.
Grilling er for alle - hele året!