Eksotisk (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202392864
Omtale Eksotisk

Andreas Viestads beste og mest populære oppskrifter på eksotisk mat. Forsøk deg på dufter og smaker fra andre land.

Til toppen

Om forfatter Andreas Viestad

Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor på Bislett i Oslo, på slektsgården Viestad i Farsund og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Magasinet, nå også internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post.

Andreas er kjent for sin svært gode penn og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Har utgitt flere kokebøker, de siste på Cappelen Damm.

Morgenbladet fra 1995-1997
Matskribent i Dagsavisen 1997-1998
Utelivsredaktør i Natt&Dag 1997-1998
Dagbladet siden 1998
Matskribent i Magasinet fra 1999
Sommeråpent 2001 og 2003
TV-serien New Scandinavian Cooking, 3 sesonger. Vises på fjernsyn i USA og i mer enn 50 andre land, blant annet Kina, Tyskland og Italia.

Til toppen