Andreas Viestad er født i Oslo 1973. Han bor på Bislett i Oslo, på slektsgården Viestad i Farsund og på en gård i Cape Town om vinteren. Han er matjournalist i Magasinet, nå også internasjonalt kjent matformidler med prisbelønte kokebøker, fjernsynsprogram om norsk mat og matspalte i Washington Post.
Andreas er kjent for sin svært gode penn og oppskrifter som er enkle å gjennomføre. Har utgitt flere kokebøker, de siste på Cappelen Damm.
Morgenbladet fra 1995-1997
Matskribent i Dagsavisen 1997-1998
Utelivsredaktør i Natt&Dag 1997-1998
Dagbladet siden 1998
Matskribent i Magasinet fra 1999
Sommeråpent 2001 og 2003
TV-serien New Scandinavian Cooking, 3 sesonger. Vises på fjernsyn i USA og i mer enn 50 andre land, blant annet Kina, Tyskland og Italia.
Til toppen