Alle tiders historie Påbygging (Fleksibind)

Fra de eldste tider til våre dager

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 482
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Alle tiders historie
ISBN/EAN: 9788202425937
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Historie Vg3 Påbygg
Nivå: Yrkesfag Vg3 påbygging
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Alle tiders historie Påbygging

Alle tiders historie er Cappelen Damms nye historieverk fra 2013/2014. I Alle tiders historie Påbygging har forfatterne skrevet inn korte fortellinger som binder historien sammen der læreplanen for dette kurset gjør store hopp.

Utformingen i Alle tiders historie er komponert på en gjennomført måte for å støtte forståelse, lesing og arbeid med faget. Kapitlene har overskrifter som er tydelige for elevene. Gode introduksjonstekster til hvert kapittel forbereder elevene på det de skal lese om. Historiefortellingen er presentert uten forstyrrende grafiske elementer, det gjør den tilgjengelig også for lesesvake elever. Lærestoff knyttet til «historieforståelse og metoder» er samlet øverst på boksidene slik at de passer til historien som fortelles. På denne måten forstyrrer ikke elementene lesingen av grunnteksten, og det blir lettere for elevene å fordype seg.

Kildesorteringer, minnemarkeringer, nærbilder av personer, fortid og forklaring, bildedokumentasjon og kart er stoff knyttet til «historieforståelse og metoder».

Elevnettsted med lydbok
Her får elevene tilgang til lydbokfiler til hvert kapittel, begreper, interaktive oppgaver, bakgrunnsstoff og fordypningsoppgaver. Elevnettstedet er gratis og uten innlogging.

Lærernettsted med ressurser til undervisningen
Lærernettstedet er innholdsrikt. Nettstedet har en god film- og bildebank til undervis­ningen, forslag til årsplaner, undervisningsopplegg, prøver og evalueringskriterier. Tilgang krever kjøp av lisens.

Til toppen

Andre utgaver

Alle tiders historie Påbygging
Nynorsk Fleksibind 2014

Flere bøker av Trond Heum, Kåre Dahl Martinsen, Tommy Moum og Ola Teige: